Online ISO Academy

Academy overzicht

Hieronder vind je een overzicht van al onze e-learnings

E-learnings ISO 9001

Online ISO Academy normkennis

Normkennis ISO 9001

Beheers de ISO 9001 norm op een professioneel niveau. Volg deze praktische training  door een e-learning en doe in jouw tempo en jouw tijd de kennis op!
Online ISO Academy interne audits

Interne audits ISO 9001

Hoe audit je een ISO 9001 managementsysteem? Leer de norm kennen en zoek de verdieping op van interne auditing door deze e-learning
Online ISO Academy implementatie

ISO 9001 implementatie training

Deze e-learning leert jou hoe je een ISO 9001 managementsysteem zorgvuldig implementeert en daarnaast voortdurend onderhoudt

E-learnings ISO 14001

Online ISO Academy normkennis

Normkennis ISO 14001

Beheers de ISO 14001 norm op een professioneel niveau. Volg deze praktische training door een e-learning en leer waar en wanneer het jou uitkomt
Online ISO Academy interne audits

Interne audits ISO 14001

Hoe audit je een ISO 14001 managementsysteem? Leer de norm kennen en zoek de verdieping op van interne auditing door deze e-learning.

Managementsystemen

Online ISO Academy Managementsystemen

Basis van managementsystemen

De e-learning "basis van managementsystemen" helpt je bij de start van je managementsysteem. Verschillende tools geven je inzicht in welke stappen je als organisatie moet zetten om een managementsysteem correct op te zetten.

Online ISO Academy context

Context van de organisatie

In deze e-learning worden drie verschillende methoden uitgelegd en hoe deze functioneel zijn voor jouw organisatie. Daarnaast is er een vertaling gemaakt naar ISO 9001, die je laat zien waarom het belangrijk is om de context goed in kaart te brengen. 

Online ISO Academy risico management

Risicomanagement in de organisatie

Grip krijgen op de risico’s in jouw organisatie. Het klinkt als een tijdrovende bezigheid. Wat zou je er van zeggen wanneer je met deze e-learning leert om dit op een praktische en tijdbesparende wijze aan te pakken? Je bepaalt zelf waar en wanneer je de e-learning volgt.

Online ISO Academy interne audits

Interne auditvaardigheden

Interne audits uitvoeren: een verantwoordelijke taak. Hoe pak je dat aan? Ben je al bekend met het uitvoeren van interne audits of heb je er nog nooit aan meegewerkt en weet je nog niet hoe zo’n proces verloopt? Je wilt hoe dan ook weten hoe je er het maximale resultaat uit haalt.

Niet gevonden wat je zocht?

Niet díe e-learning gevonden die je zocht? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar een passende oplossing.
arrow_drop_up arrow_drop_down