De Online ISO Community

Welkom bij de Online ISO Community, het platform van de Online ISO Academy en KAM Consultants waar professionals uit de ISO wereld samenkomen, waar we organisaties ondersteunen en veel extra's bieden! De Community is opgericht door KAM Consultants om zo tegemoet te komen aan de wens van haar klanten om een ruimte te hebben waar mensen uit het veld in contact met elkaar kunnen komen. 

Op de ISO Community wordt kennis, ervaringen en nieuws gedeeld: ben als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Blijf jezelf ontwikkelen en sluit je bij ons aan om jouw netwerk uit te breiden, inhoudelijk te discussiëren en je kennis bij te spijkeren. Loop je tegen problemen aan? Neem dan contact op met een van onze experts via de Helpdesk en krijg de hulp die nodig is. Je staat er nooit alleen voor!

We delen innovatieve ideeën en kennis met jou

We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om onze kennis met je te delen. Daarom is dit unieke platform door ons moederbedrijf KAM Consultants opgericht. We nodigen je graag uit voor een van onze online evenementen en we ondersteunen je ook bij het uitbreiden van je netwerk met professionele of industriële collega's.


Waarom bieden we de Online ISO Community aan?

Omdat we kennis willen delen en jouw organisatie naar een hoger niveau willen tillen. De kracht van Online ISO Academy ligt in het aanbieden van kennis, advies en een passend managementsysteem op maat, met als uiteindelijk doel een sterke basis te leggen om efficiënter en effectiever te werken en/of een betere positie op de arbeidsmarkt te verwerven. De Online ISO Community is daar een belangrijk onderdeel van.

Word lid

De voordelen van de Online ISO Community

Naast ondersteuning via de helpdesk, kortingen op trainingen van Online ISO Academy en exclusieve content via een nieuwsbrief, kunnen leden deelnemen aan online masterclasses en webinars. Daarnaast organiseren we diverse online evenementen, waarbij je collega's uit de branche ontmoet. Je kan ervaringen uitwisselen en zaken die je in jouw dagelijkse werkzaamheden tegenkomt bespreken met gelijkgestemde professionals. Je staat er immers nooit alleen voor!

Iedereen is anders en dat geldt ook voor organisaties en professionals. Er zijn 3 verschillende pakketten samengesteld, afgestemd op verschillende behoeften. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en prijsklasse. Je gaat een abonnement op de Online ISO Community aan voor een jaar. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen. Kies je voor een jaarlijkse betaling, dan krijg je 5% korting.

Breid je netwerk uit door contact met professionals en andere collega's


Wij ondersteunen je graag bij het uitbreiden van jouw netwerk met professionele en collega's uit het veld. In de community sta je in contact met andere leden. Je leest over ervaringen met het behalen van een ISO-certificaat, je deelt tips en trucs wanneer een audit wordt gepland en je leest de auditresultaten van zowel de leden als onze experts.


Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied


Niet alleen collega's uit het bedrijfsleven zijn actief in de gemeenschap. Onze experts plaatsen ook regelmatig interessante nieuwsberichten. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en spijker je jouw kennis continu bij.
Problemen tegenkomen? Wij staan voor je klaar via de helpdesk!


In de community vind je een helpdesk waar je jouw vragen kunt stellen. Loop je tegen een probleem aan? Deel het in de helpdesk en onze experts staan klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Kies het pakket dat het beste bij jou past

Gratis

Gratis
 • Beperkte toegang tot ISO  community
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze Helpdesk

Basis

€695,- 

Per jaar 
 • Volledige toegang tot ISO community 
 • 1 event per jaar
 • 3 masterclasses per jaar
 • Toegang tot 6 webinars per jaar
 • 12 keer per jaar unieke tips & tricks 
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze Helpdesk

Expert

€975,-

Per jaar
 • Volledige toegang tot ISO community 
 • 3 events per jaar
 • 6 masterclasses per jaar
 • 12 webinars per jaar
 • 12 keer per jaar unieke tips & tricks
 • Onbeperkt vragen stellen aan onze Helpdesk

Niet gevonden waar je naar op zoek was?

Vragen? Bekijk onze FAQ pagina en vindt daar het antwoord op je vraag. Staat je vraag of opmerking er niet tussen? Neem dan contact met ons op en zoeken we samen naar een passende oplossing.

arrow_drop_up arrow_drop_down