Waar kunnen we je mee helpen?

Kennisabonnementen

Ga naar

Community

Ga naar

Administratief

Ga naar

E-learnings

Ga naar

Algemeen

Wat is de Online ISO Academy?

De Online ISO Academy is een digitale leeromgeving voor ISO-management. In de digitale leeromgeving staat alle kennis en informatie over normen die van belang is om de normen te begrijpen. Met een ISO Academy kennisabonnement heb jij onbeperkt toegang tot de ISO-kennis!

Wat kan ik met een kennisabonnement van de Online ISO Academy?

Het kennisabonnement van de Online ISO Academy is erop gericht om jou de kennis te geven om zelfstandig een ISO-managementsysteem op te zetten, te implementeren, te onderhouden en continu te verbeteren. Zelfstandig, maar niet alleen.

Wat maakt de Online ISO Academy uniek?

Bij de Online ISO Academy heb je tijdens de periode van je abonnement onbeperkt toegang tot het ISO-platform. Hiermee heb jij altijd en overal de kennis paraat en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Kennisabonnement

Wat kost een kennisabonnement?

Een kennisabonnement voor de Online ISO Academy kost bij een eenmalige betaling €975,-. Hiermee heb je een jaar toegang tot het platform. Ook is het mogelijk om per maand te betalen. Deze kosten bedragen €99,- per maand.

Hoe kan ik een kennisabonnement aanschaffen?

Het kennisabonnement kun je aanschaffen door naar de pagina 'kennisabonnement' in de header te gaan. Je kunt het kennisabonnement dan gemakkelijk zelf afsluiten door je persoonsgegevens in te vullen en de betaling af te ronden via Ideal of factuur betalen. De verbindingen zijn versleuteld met SSL, zodat de betaling altijd veilig verloopt.

Hoe lang krijg ik toegang tot e-learnings bij een kennisabonnement?

E-learnings blijven na aanschaf van het kennisabonnement 12 maanden voor jou beschikbaar.

Kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het kennisabonnement wordt aangeschaft voor minimaal een jaar. Daarna wordt het abonnement automatisch stopgezet.

Account & Betalingen

Hoe kan ik inloggen op mijn Online ISO Academy platform?

Je logt in op het platform via de website door rechtsboven in op ‘log in’ te klikken. Vervolgens voer jij jouw e-mailadres in waarmee jij je hebt ingeschreven, met het gekozen wachtwoord.

Wat kost een kennisabonnement?

Een kennisabonnement voor de Online ISO Academy kost bij een eenmalige betaling €975,-. Hiermee heb je een jaar toegang tot het platform. Ook is het mogelijk om per maand te betalen. Deze kosten bedragen €99,- per maand.

Hoe kan ik een kennisabonnement aanschaffen?

Het kennisabonnement kun je aanschaffen door HIER te klikken. Je kunt het kennisabonnement dan gemakkelijk zelf afsluiten door je persoonsgegevens in te vullen en de betaling af te ronden via Ideal of factuur betalen. De verbindingen zijn versleuteld met SSL, zodat de betaling altijd veilig verloopt.

Kun je meerdere accounts krijgen bij een kennisabonnement?

Voor meer accounts op een abonnement bieden wij een aantrekkelijke staffelkorting. Wil je voor je e-learning naast het hoofdaccount één extra account, dan kun je deze aanschaffen met 10% korting. Bij twee extra accounts krijg je 20% korting, bij drie extra accounts 30% korting etc. Deze korting geldt voor ieder account naast het hoofdaccount op dezelfde training. De extra korting wordt verrekend met het extra account.

E-learnings

Hoe snel kan ik van start gaan met de e-learnings uit het kennisabonnement?

Binnen één werkdag na je bestelling en betaling van het kennisabonnement ontvang je de inloggegevens voor onze online leeromgeving.

Kan ik de e-learnings in mijn eigen tempo volgen?

Ja dat kan! Via e-learnings kun je de e-learnings in je eigen tijd volgen waar en wanneer jij wil.

Hebben jullie ook een gratis e-learning?

Wij bieden de e-learning ‘Basis van managementsystemen’ gratis aan. In deze e-learning leer je om goed van start te gaan met de opzet van je managementsysteem.

Wat is het verschil tussen e-learning en online training?

Bij e-learning krijg je alle leerstof online aangeboden. Je gaat zelf online door de stof heen door bijvoorbeeld te lezen, filmpjes te kijken en opdrachten te maken. Je bepaalt zelf wanneer je van start gaat. Je bent hierbij ook niet afhankelijk of een groep vol komt. Ook kun je het programma terugkijken of stilzetten en later weer verder gaan.

Bij een online training krijg je de stof ook online aangeboden maar deze training volg je samen met anderen en er is een docent aan wie je direct vragen kunt stellen of om hulp kunt vragen als je vastloopt.

Komen er ook nieuwe e-learnings online?

Maandelijks plaatst het Online ISO Academy Team in ieder geval één nieuwe e-learning online.

Kan ik toch nog ergens online trainingen volgen?

Heb jij toch meer interesse in een online training? Neem dan een kijkje op de website: kam-consultants.nl/trainingen/. Dit is een zusteronderneming van de Online ISO Academy en wij kunnen jou daar verder helpen!

Community

Wat is de Online ISO Community?

Naast ondersteuning via de helpdesk, kortingen op trainingen van Online ISO Academy en exclusieve content via een nieuwsbrief, kunnen leden deelnemen aan online masterclasses en Webinars. Daarnaast organiseren we diverse online evenementen, waarbij je collega's uit de branche ontmoet. Je kan ervaringen uitwisselen en zaken die je in jouw dagelijkse werkzaamheden tegenkomt bespreken met gelijkgestemde professionals. Je staat er immers nooit alleen voor!

Wat kan ik bij de community doen?

Zodra jij toegang hebt tot onze community heb je alle ruimte om vragen te stellen, opmerkingen te geven en jouw kennis te delen met andere mensen. Dit is een ideale plek om jouw netwerk uit te breiden en je kennis te vergroten.

Waarom biedt de Online ISO Academy de Community aan?

De Online ISO Academy wil verder gaan dan een kennis platform waar je jezelf kunt ontwikkelen door middel van het kennisabonnement. Ons team wil jou de mogelijkheid geven een netwerk op te bouwen, elkaar te ontmoeten en ook jezelf verder te ontwikkelen gedurende masterclasses, webinars en (online) events. De combinatie van het kennisabonnement en de community is volgens ons een Gouden combi.

Organiseren jullie ook events?

Ja, jaarlijks organiseren wij (online) events. Deze events staan in het teken van kennis delen en netwerken. Neem een kijkje op de Community pagina voor de geplande events.

Ik wil mijn netwerk van ISO-professionals uitbreiden, hoe doe ik dat?

De Online ISO Community is een geschikte plek om jou netwerk uit te breiden. Je kunt deelnemen aan onze events, masterclasses en netwerken op ons Community platform.

Wie beantwoordt mijn vragen?

We hebben verschillende boards waar je je vraag kunt stellen. Wil je input hebben van andere cursisten, dan stel je je vraag op de tijdlijn. Heb je een gerichte vraag aan onze experts? Dan stel je je vraag via de helpdesk. Onze experts plaatsen ook regelmatig interessante berichten. Zo zorgen wij ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en kan jij jouw kennis alleen maar vergroten.

Waar kan ik terecht met problemen over de Community?

In de community vind je een helpdesk. Loop je tegen problemen aan? Deel het in de helpdesk en de onze experts komen direct in actie om jou te helpen.

Professionaliseren

Hoe kan ik mijn eigen managementsysteem opzetten?

Het opzetten van een managementsysteem start met de juiste kennis. Bouw kennis op, zodat je grip hebt op je managementsysteem. Start met het aanschaffen van een kennisabonnement, zodat jij ten alle tijden toegang hebt tot de kennis en dit in jouw organisatie kunt toepassen.

Ik wil KAM coördinator worden, hoe doe ik dat?

Het kennisabonnement is gericht op professionals die kennis op willen bouwen van één of meerdere normen. Deze kennis kun je gebruiken als KAM Coördinator, waaronder kennis, competenties en vaardigheden. KAM Consultants biedt een training aan waar je alle kneepjes van het vak leert om in deze rol aan de slag te gaan, zie: kam-consultants.nl/trainingen/opleiding-kam-coordinator/.

Ook wij blijven graag leren, heb jij feedback?

Heb jij feedback over onze e-learnings, stuur dit dan op naar: info@onlineisoacademy.nl. Wij zullen de feedback zorgvuldig behandelen en je z.s.m. een terugkoppeling geven.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk antwoord of advies.