Ontwikkel jezelf en help jouw organisatie naar een certificaat!

Ben jij ondernemer en zoek je een manier om laagdrempelig en goedkoop kennis op te doen over de ISO-normen en managementsystemen? Of ben jij als werknemer verantwoordelijk voor de implementatie van een ISO norm en wil je weten hoe dit te doen? Bij de Online ISO Academy ben je op de juiste plek om deze kennis op te doen. Kennis waarmee je je organisatie vooruit helpt en je certificaat haalt!   

Krijg via onze Online ISO Academy onbeperkt toegang tot betrouwbare, actuele informatie over ISO-normen en alles over het opzetten en onderhouden van managementsystemen. Kies nu voor het kennisabonnement om toegang te krijgen voor alle kennis over verschillende ISO-normen zoals ISO 9001 en ISO 14001 en managementsystemen.

Waarom zou je kiezen voor het kennisabonnement?

Altijd en overal kennis beschikbaar
Complexe normen gemakkelijk verklaard 
Pas de theorie in de praktijk toe

Kies direct voor het kennisabonnement

Kwaliteit - ISO 9001

ISO 9001 is veruit de meest bekende en ingezette norm voor kwaliteitsmanagement. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen laat zien dat er een gedegen kwaliteitsorganisatie, transparantie en betrouwbaarheid aanwezig is. Het kwaliteitsmanagement is terug te zien in de gehele organisatie: Alle processen binnen het bedrijf voldoen aan de kwaliteit en eisen die binnen de ISO 9001 norm staan aangegeven. Organisaties eisen steeds vaker dat hun klanten of leveranciers een certificaat hebben behaald, voordat zij een samenwerking aangaan.


Volg de e-learnings:

  • Normkennis ISO 9001
  • Interne audits ISO 9001
  • Implementatie ISO 9001

Milieu - ISO 14001

ISO 14001 is de wereldwijde norm over milieumanagement. Ben je in het bezit van het ISO 14001 certificaat? Dan laat je zien dat jouw organisatie voldoet aan de milieuwet- en regelgeving, milieuprestaties vooropstelt en continu bezig is het milieu zo min mogelijk te belasten. Stel je eens voor wat dit doet met je imago als bedrijf, al dan niet de nieuwe klanten die jullie hiermee aantrekken. Tijdens het implementeren van de norm breng je verschillende milieuaspecten in kaart en ga je acties opstellen en ondernemen om deze te beheersen en verbeteren.


Volg de e-learnings:

  • Normkennis ISO 14001
  • Interne audits ISO 14001

Managementsystemen

Een managementsysteem is een set van samenhangende afspraken die vastgelegd kunnen zijn in bijvoorbeeld methodes, werkinstructies, formats of procedures. Deze afspraken zijn niet alleen vastgelegd om beleid en doelstellingen op te stellen maar ook om deze te realiseren. Door een goed managementsysteem krijg je goed inzicht in de risico’s en ook krijg je inzicht in alle mogelijkheden tot verbetering van de activiteiten, producten en diensten van jouw organisatie.


Volg de e-learnings:

  • Managementsystemen
  • Context van de organisatie
  • Risicomanagement
  • Interne audits 

Iedere maand nieuwe e-learnings

Continue ontwikkeling is, net als continue verbetering, een groot goed in de wereld van ISO-normen. Daarom plaatsen wij iedere maand nieuwe e-learnings. Zo blijf jij altijd up-to-date van nieuwe belangrijke ontwikkelingen en onderwerpen die spelen binnen de wereld van ISO-normen.  


Mis je een e-learning of onderwerp in het kennisabonnement? Laat het ons weten. Dan gaan wij ons best doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

€ 975,-

Is dit jouw abonnement?

Kennisabonnement pro betaling (meest gekozen)
Het kennisabonnement pro kost jou eenmalig €975,-. Deze eenmalige investering geeft jou 12 maanden onbeperkt toegang tot de Online ISO Academy. Je hebt alle kennis altijd en overal paraat!   


Wil je advies om te bepalen of de Online ISO Academy past bij jouw wensen? Klik op de contactbutton onderaan de pagina, vul je gegevens in en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

€ 99,- p.m.

Of wordt het dit abonnement?

Kennisabonnement light betaling  
Dit abonnement gaat middels een maandelijkse betaling van €99,-. Door middel van een automatische incasso betaal jij maandelijks voor onbeperkt toegang tot de Online ISO Academy. Ook dit abonnement is voor minimaal 12 maanden.  


Wil je advies om te bepalen of de Online ISO Academy past bij jouw wensen? Klik op de contactbutton onderaan de pagina, vul je gegevens in en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Niet gevonden waar je naar op zoek was?

Vragen? Bekijk onze FAQ pagina en vindt daar het antwoord op je vraag. Staat je vraag of opmerking er niet tussen? Neem dan contact met ons op en zoeken we samen naar een passende oplossing.


arrow_drop_up arrow_drop_down