Online ISO Academy ISO14001


Normkennis ISO 14001

Door een ISO 14001 certificering laat je aan de wereld zien dat je milieumanagement hoog in het vaandel hebt staan. Is deze norm nieuw voor je maar je bent wel bekend met het opzetten en implementeren van een managementsysteem? Of heb je al eerder een ISO 14001 managementsysteem geïmplementeerd maar weet je niet waar te beginnen om het systeem te updaten zodat het voldoet aan de nieuwe ISO 14001 eisen van de 2015-versie? Dan is deze e-learning de perfecte start voor jou.

Overal

Kennis opdoen waar en wanneer jij wilt 

Begrijpelijk

Complexe norm in heldere, begrijpelijke taal uitgelegd

12 maanden toegang

12 maanden toegang tot 

e-learnings 

Inhoud e-learning normkennis ISO 14001

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. De norm biedt praktische hulpmiddelen voor de organisatie die meer wilt doen dan alleen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. ISO 14001 is ontwikkeld voor de organisatie die snapt dat het systematisch doorvoeren van milieuaspecten zichzelf terugverdient: denk bijvoorbeeld aan het besparen van onder meer energie, het creëren van nieuwe marktkansen, het verbeteren van relaties met overheidsinstellingen en het verbeteren van het imago.
De markt is voortdurend in beweging en iedere organisatie is onderhevig aan ontwikkelingen in de omgeving. Dit heeft gevolgen voor het milieubeleid. Veel organisaties merken dat ze achter de feiten aanlopen door te voorzien in oplossingen die alleen op korte termijn werkbaar zijn. Door goed te kijken naar de context van je organisatie worden onnodige zaken uit de organisatie verwijderd en belangrijke milieuaspecten bepaald. Deze e-learning is bij uitstek geschikt is voor iedereen die bekend is met managementsystemen maar onbekend in de wereld van ISO 14001. Ook is deze e-learning bedoeld voor mensen die al eerder een ISO 14001 managementsysteem hebben opgezet en nu willen overstappen naar de 2015-versie van de norm. Als jij voor jouw organisatie een ISO 14001 managementsysteem wilt opzetten en implementeren dan is deze e-learning een goede start om normkennis op te doen.

Online ISO Academy succes

Heb je de e-learning doorgewerkt? 

  • Dan weet je wat de High Level Structure inhoudt en wat het voor jouw managementsysteem betekent;
  • Ben je op de hoogte van de ISO 14001 norm;
  • Dan kun je de gedachte achter de ISO 14001 uitleggen;
  • Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm;
  • Dan kun je zelf aan de slag met het opzetten van een managementsysteem conform ISO 14001.
€ 149,-

E-learning | ISO 14001 normkennis

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij de e-learning volgt
  • Maar liefst 12 maanden toegang tot jouw e-learning

Voor wie is deze e-learning?

Deze e-learning is voor iedereen die nieuw is in de wereld van ISO 14001 maar al wel bekend is met managementsystemen. Zo is de e-learning ook geschikt voor mensen die al eens eerder een ISO 14001 managementsysteem hebben opgezet en nu willen overstappen naar de 2015-versie van de norm. Wil jij zelf voor jouw organisatie een managementsysteem conform ISO 14001 opzetten en implementeren? Dan is deze e-learning een goede start om de nodige normkennis op te doen.
Contact Online ISO Academy

Niet gevonden wat je zocht?

Niet kunnen vinden wat je zocht? Laat het ons weten en wij gaan op zoek naar een passende oplossing.
arrow_drop_up arrow_drop_down