Over de
Online ISO Academy

10+
Jaar ervaring
400+
Tevreden bedrijven
1000+
Geslaagde cursisten

Het verhaal achter de Online ISO Academy

De Online ISO Academy is opgezet om een laagdrempelige en kostenbesparende digitale leeromgeving te bieden, waar de eisen en informatie over ISO-normen begrijpelijk worden uitgelegd, zodat jij zelf een managementsysteem kunt implementeren en onderhouden. Wij bieden verschillende trainingen, masterclasses en e-learnings aan op het gebied van normkennis, auditvaardigheden, implementatie en coördinatie, waardoor jij alle benodigde ondersteuning krijgt voor de implementatie van een norm. Vind hier alle relevante kennis op het gebied van ISO Management systemen en krijg handvatten om zelf aan de slag te gaan. Op deze manier weet je zeker dat jij de audit doorstaat met maar één resultaat mogelijk: jij behaalt je ISO certificering!

De Online ISO Academy is een dochteronderneming van KAM Consultants. KAM Consultants is al ruim 10 jaar de specialist op het gebied van certificeringsbegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieubeheer. KAM Consultants begeleidt bedrijven bij de implementatie van ISO-normen met als doel het opzetten van een praktisch managementsysteem. 

Onze visie

De ideale toekomst voor bedrijven is in onze ogen een toekomst waar wordt gewerkt vanuit kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Een toekomst waar bedrijven zijn ingericht op een duurzame toekomst voor mens en milieu. Waar bedrijven streven naar kwaliteit van producten en diensten. En waar veiligheid de norm is, of het nu gaat om een veilige werkomgeving of de veiligheid van informatie.
De ISO normen en managementsystemen kunnen jou helpen dat te bereiken. Met een certificaat laat je aan de wereld zien aan welke eisen jouw organisatie voldoet.  Wil jij je nog verder specialiseren in de wereld van ISO en managementsystemen? Dan ben je bij ons moederbedrijf KAM Consultants aan het juiste adres. 

Het team van de Online ISO Academy

Solliciteren

Wil jij onderdeel worden van dit jonge, enthousiaste en gedreven team? Solliciteer dan nu! Neem contact met ons op voor een open sollicitatie.

Bekijk onze FAQ voor antwoord op veel gestelde vragen