Online ISO Academy

Over Online ISO Academy

Leer alles over implementatie van je managementsysteem; waar en wanneer jij wilt!

10+
Jaar ervaring
400+
Tevreden bedrijven
1000+
Geslaagde cursisten

Het verhaal achter Online ISO Academy

De Online ISO Academy is een dochteronderneming van KAM Consultants. KAM Consultants is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van certificeringsbegeleiding en -training op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieubeheer. KAM Consultants begeleidt bedrijven bij de implementatie van ISO-normen met als doel het opzetten van een praktisch managementsysteem. KAM Consultants biedt begeleiding om aan alle eisen te voldoen; van volledig ontzorgen bij de implementatie van een norm tot het zelf worden van een ISO-deskundige.

Niet ieder bedrijf heeft het budget voor certificatiebegeleiding door een adviseur of wil een meerdaagse training volgen. Om die reden is de Online ISO Academy opgezet. Een digitale leeromgeving die kostenbesparend en laagdrempelig is. Waar de eisen en informatie over ISO-normen gemakkelijk is uitgelegd, zodat jij zelf een managementsystemen kunt implementeren en onderhouden. De Academy heeft al het onderzoek al voor je gedaan en deelt alle beschikbare kennis met jou! Je krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan en je hebt de zekerheid dat jij de audit doorstaat met maar één resultaat mogelijk: jij behaalt je ISO certificering!


Wat vind je op de Online ISO Academy?

Op de Online ISO Academy vind jij ondersteuning voor de implementatie van een norm. Je vindt er alles wat je moet weten op het gebied van ISO Management Systemen, alle kennis wordt online gedeeld. De Online ISO Academy heeft e-learnings beschikbaar over onder meer ISO 9001 implementatietraining, ISO 14001 implementatietraining, interne audits training, lead auditor ISO 9001 en lead auditor ISO 14001. Veel informatie, dat weten we. Wil je advies? Neem gerust contact met ons op, we zijn je graag van dienst.


Onze toekomst 

De ideale toekomst voor bedrijven is in onze ogen een toekomst waar wordt gewerkt vanuit kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Een toekomst waar bedrijven zijn ingericht op een duurzame toekomst voor mens en milieu. Waar bedrijven streven naar kwaliteit van producten en diensten. En waar veiligheid de norm is, of het nu gaat om een veilige werkomgeving of de veiligheid van informatie waar rekening wordt gehouden met de privacy van klanten.

Wel blijven wij realistisch: je bereikt dit niet van de ene op de andere dag. Het start met het ontwikkelen van kennis, zodat je de kennis kunt toepassen in jouw organisatie. Om dit te bereiken start je met een 0-meting en ontwikkel je vanaf daar verder. De ISO normen en managementsystemen kunnen jou helpen dat te bereiken waar je naar streeft. Met een certificaat laat je aan de rest van de wereld zien aan welke eisen de organisatie voldoet in een bepaald gebied.  

Wil jij je nog meer specialiseren in de wereld van ISO en managementsystemen? Dan ben je bij het moederbedrijf van de Online ISO Academy, KAM Consultants, aan het juiste adres. 

Solliciteren

Wil jij onderdeel worden van dit jong, ambitieus en gedreven team? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.
arrow_drop_up arrow_drop_down